Ett ögonblick...

Kontakt – Bokning – Priser

Anmälan till Flugfiskekurs samt ansökan om fiske eller offertförfrågan gör man via E-post: info@lillamalma.se
Vill du hellre ringa skall du göra det på Telefon: 070 – 889 89 32

Så här fungerar det om du vill boka plats på en kurs:

Skicka ett e-mail eller brev och ange vilket datum som passar dig. I ansökan ska de framgå namn och adress på den som ska delta samt vem som ska betala för kursen. Även om det inte finns några passande kursdatum presenterade på hemsidan, så rekommenderar vi att du ändå meddelar ditt intresse om att gå en kurs. Vi kontaktar dig därefter och föreslår då alternativ till kursdatum. Efter att Vi registrerat din bokning skickar vi en bekräftelse samt en faktura som ska betalas senat 10 dagar innan kursen.

Aktuella kursdatum finns presenterade på startsidan >>

Priser Flugfiskekurs för: Nybörjare – Nivå 1 Tidigare erfarenhet – Nivå 2 Avancerad – Nivå 3 Vi gör ingen skillnad på pris mellan nybörjare och erfarna. Oavsett om man är nybörjare eller erfaren så kan man delta vid varje kurstillfälle. Kursen anpassas individuellt efter varje deltagares bakgrundskunskap.
Pris: 2 000 kr/pers

  • Individuellt anpassad kurs.
  • Fiske i Lilla Malmas fiskevatten
  • Kaffe & smörgås
  • Lunch
  • Eftermiddagsfika
  • Lån av flugfiskeutrustning

 

Så här fungerar det om du vill hyra fisket:

Brev eller e-post före 31 januari för ansökan om Vår-FiskeI perioden januari/februari fördelas vårens fiskedagar till dem som ansökt. Kort därefter blir var och en meddelade. Brev eller e-post före 30 juni för ansökan om Höst-FiskeI perioden juni/juli fördelas höstens fiskedagar till dem som ansökt. Kort därefter blir var och en meddelade. Om Ni inte hunnit med att ansöka om fiske i tid kan du ändå göra ett försök genom att skicka en förfrågan via email. Om du har tur finns kan det finnas något ledigt datum på grund av återbud. Under höstsäsong och den tidigare delen av våren är fiskedygnen från gryning till skymning. Boendet i Lilla Malmas fiskelodge är då tillgängligt för incheckning från klockan 16:00-18:00 dagen innan fisket påbörjas och utcheckning från lodgen skall ske klockan 15:00 och sedan fortsätter sällskapen att fiska fram till skymning. Under den senare delen av våren och försommaren när det är ljust till sent på kvällarna påbörjas fiskedygnen med fiske och incheckning i lodgen klockan 16-17:00 och pågår fram till klockan 12-13:00 dagen efter, med ett uppehåll i fisket under de mörkaste timmarna på natten.

Hyra Sportfisket inkl boende
Pris: 10 000 kr/dag/dygn (max 8 pers)
Faktureras i förskott. Betalning tillhanda senast dagen före bokad fiskedag.

Din kontaktperson:  Thomas_portr2 Thomas Berggren, Certifierad Flugfiske – Instruktör

Om Lilla Malma

Lilla Malma Sportfiske ligger c:a 10 mil från stockholm, strax utanför Malmköping och ägs och förvaltas av Thomas Berggren som är en certifierad flugfiskeinstruktör. Här erbjuds både möjlighet att boka och hyra anläggningen för fiske, samt att delta i någon av de flugfiskekurser som fortlöpande hålls…

Vi erbjuder också skräddarsydda flugfiske-event för företag och grupper.

Mer information om detta finner ni om ni klickar runt lite i hemsidans menyer.

Priser på aktuella kurser och bokning av fiske finner ni under Kontakt – Bokning – Priser.

Integritetspolicy !
Här kan Ni få information om hur vi behandlar era personuppgifter. Gå till >> Integritetspolicy

Klicka på nedan klipp för att se glimtar från Lilla Malmas anläggning och omgivning >>>

Välkomna!


Zimsen & Karpen Flugfiskeprodukter

Under det senaste året har det på Lilla Malma funnits flugspön och linor att testa. Många har frågat! -När kommer de här att finnas på marknaden att köpa?

Nu finns de första flugfiskeprodukterna i vår webshop hos Karpen Flyfishing AB.

Klicka på loggan för att komma dit >>


Vill du bli en certifierad instruktör?

Vill du bli en certifierad instruktör?

Att vara certfierad innebär att du har ett bevis som intygar dina kvalifikationer. De höga krav på instruktörs-standard som de organisationer som certifierar har, borgar för att de instruktörer som klarar deras tester håller en hög kunskapsnivå.

Den ena delen i ett sådant test är att visa en hög nivå på de praktiska kunskaperna, dvs man ska visa att man själv verkligen kan behärska konsten att kasta med ett flugspö. Men den största delen i testet omfattar kunskapen att lära ut. Att visa prov på att man håller en hög nivå som instruktör. Att vara duktig på att kunna lära folk att kasta och fiska med ett flugspö, helt enkelt.

Den här så kallade kvalitétsstämpeln uppfattas av elever och kunder som en trygghet. Den vanligaste orsaken till att en kund väljer en särskild instruktör är genom rekommendationer. Men om de saknar rekommendationer, så väljer de oftast en certifierad instruktör, därför att certifikatet borgar för både trygghet och kunskap.

Om du funderar på att certifiera dig kan du läsa mer ingående om det på Fly Fishers International. Där finner ni också en lista på alla FFI-certifierade instruktörer.

Thomas Berggren, är certifierad både som Två-Hands och Enhands-instruktör och erbjuder möjligheten att boka:
Prep-kurs… En kurs som förbereder dig, och ger dig verktygen för fortsatt egen träning inför det kommande certifieringstestet.

Pre-test… En ”testuppkörning” helt enkelt. Vi genom för testet enligt samma procedur som provet. Ett bra sätt att kolla om man är redo, eller att få reda exakt på vilka ”sista detaljer” som man behöver finslipa.

Välkomna att höra av er om ni är intresserade.. Kontakt – Bokning – Priser.